Designer
Plafond verlichting - Breng licht en sfeer in uw ruimte!

Op zoek naar een verlichting plafond?

Wilt u graag een plafond met verlichting laten plaatsen in ruimtes in een gebouw? Maak kennis met Ciling Nederland, dé specialist op het gebied van plafonds! Wij zijn een organisatie die spanplafonds en lichtplafonds op maat levert. Ook installeren en onderhouden we deze graag voor u. Bij Ciling Nederland kunnen we u voor elke soort ruimte een gepaste oplossing bieden. Onze lichtplafonds zijn de perfecte combinatie van een esthetisch indrukwekkende plafonds en uitstekend functionerende plafondsystemen. Met een verlichting plafond wordt namelijk het gehele oppervlak een grote zee van licht.

Benieuwd naar onze lichtplafonds? Neem dan eens contact op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte!

Waarom een plafond met verlichting?

Onze verlichting plafonds werken door middel van een speciaal soort folie dat licht doorlaat. Dit folie is niet volledig transparant, maar beschikt wel over de eigenschappen waardoor het licht kan doorlaten. Daardoor is de bron van het licht niet zichtbaar, maar kan de ruimte wel op indrukwekkende wijze worden verlicht. Deze speciale manier van verlichten zorgt voor een afwezigheid van schaduwen, in tegenstelling tot andere manieren van verlichten. Het uiteindelijke effect doet uw mond openvallen. Bij Ciling Nederland heeft u de keuze uit diverse hoogglans en matte plafonds, kleuren en profielen. Alles kan voor u op maat gemaakt worden!

Wie zijn wij?

Ciling Nederland is een organisatie dat deel uitmaakt bij het bedrijf Kuyf Systeemplafonds VOF. Sinds 1980 hebben we ons gespecialiseerd in alles wat met plafonds te maken heeft. Vandaag de dag leveren wij spanplafonds en verlichting plafonds op maat, verzorgen we de installatie daarvan en onderhouden we deze ook. Omdat wij enkel kwaliteit willen leveren stellen we strenge eisen aan de materialen die bij de productie gebruikt worden. Dat heeft er zelfs toe geleid dat we een tijd geen spanplafonds leverden, omdat we niet tevreden waren over de kwaliteit daarvan. De plafonds die we nu leveren voldoen wel aan onze eisen. Deze worden sinds 1996 vervaardigd in Zwitserland.

Direct een offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een verlichting plafond en wilt u verder informeren? Of zou u graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor een plafond op maat? Neem dan direct contact op! Dat kan per telefoon via 024-6454409 of door het online contactformulier in te vullen.

Contact opnemen