Kleuren

Bij CILING Nederland is er veel mogelijk op het gebied van lichtplafonds. De kleuren, de vorm, eventuele prints, bijzondere vormen van verlichting, het is allemaal bespreekbaar. Bij de productie van de CILING lichtplafonds wordt gebruik gemaakt van translucente lichtfolie, luxell® genaamd. Wij beschikken over een fabriek gevestigd in Zwitserland, waar het folie op maat voor u gemaakt wordt. Daarbij kan rekening gehouden worden met verschillende toepassingen van de verlichting. Achter de lichtfolie brengen we TL of LED verlichting aan. Dit resulteert in een homogene verdeling van het licht en voorkomt schaduwvorming in de ruimte. De lichtverdeling in de ruimte wekt de indruk dat u op een zonnige dag buiten verblijft. Verschillende mogelijkheden wat betreft kleuren bieden u de kans om voor een bijzondere sfeer te zorgen.

  • Folie gemaakt van gewalste, cadmiumvrije kunststof
  • Het folie bevat geen cadmium, kwik, PCB’s en PCP
  • Brandvertragend materiaal

Lichtplafonds met een creatieve uitstraling

Hoogglansplafonds geven door de spiegeling een extra verruimend effect. Inbouwspots of exclusieve verlichtingssystemen optimaliseren uw spanplafond. De ruime keuze uit hoogglans en matte plafonds, maakt een creatieve individuele uitstraling mogelijk. De lichtsystemen die door CILING Nederland geleverd worden zijn geschikt voor zowel particuliere woningen als grotere bedrijfsruimtes.

De mogelijkheden van gekleurd licht zijn eindeloos bij CILING Nederland. Onze kleuren worden constant aan de nieuwe trends aangepast. Let erop dat kleuren op deze site kunnen afwijken van de werkelijkheid. De foto's op deze site zijn puur als voorbeeld bedoeld. Originele kleurenmonsters kunt u verkrijgen bij uw CILING-Dealer.

Bespreek uw wensen met onze adviseur

Voor meer informatie of het bespreken van de mogelijkheden voor op maat gemaakte lichtplafonds kunt u contact opnemen. Ook stellen we graag een scherpe en vrijblijvende offerte voor u op. Om contact op te nemen kunt u bellen naar 024-6454409 of gebruik maken van het contactformulier op onze website. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Originele kleurenmonsters voor de lichtplafonds zijn ook verkrijgbaar bij uw CILING-dealer.