Profielen

De CILING lichtplafonds worden geproduceerd in samenwerking met Rentex. Dit is een partner met een ruim ervaringsniveau op het gebied van lichtplafonds. Dit stelt ons in staat talloze mogelijkheden aan te bieden, ook qua profielen. Een uitgebreid assortiment aan lijsten en profielsystemen zorgen ervoor dat er voor iedere ruimte een passende keuze gemaakt kan worden. Het lichtplafond van wand tot wand, evenals verlagingen of wandbekledingen zijn mogelijk in verschillende vormen en maten. Naar aanleiding van een ruimte tekening wordt bekeken wat de mogelijkheden zijn en wat in elke situatie de beste oplossing is.

De lijsten C-002 en C-003 zijn kunststofprofielen, welke met een decorprofiel worden afgedekt, de decorprofielen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Alle andere profielen zijn gemaakt van aluminium en zijn voorzien van een witte of zwarte poedercoating.

  • Korte doorlooptijd
  • Perfecte realisatie
  • Oplossing op maat

Maatwerk oplossingen

CILING Nederland levert lichtplafonds ontworpen op basis van een ontwerp op maat. Voor maatwerk oplossingen bent u bij ons aan het juiste adres. Om zo goed als mogelijk aan uw wensen te voldoen begint een project daarom altijd met het in kaart brengen van uw wensen en voorkeuren. Onze adviseurs gaan tijdens de ontwerpfase met u om tafel en kijken naar diverse zaken, waaronder de benodigde intensiteit van de verlichting, de toegankelijkheid, gewenste kleuren en profielen, alsmede andere technische zaken. De door ons geleverde lichtsystemen kunnen zowel aangebracht worden in particuliere woningen als in bedrijfspanden. CILING heeft de juiste expertise en ervaring in huis om u de maatwerk oplossing te leveren waar u naar op zoek bent.

Informeer gerust verder

Heeft u vragen over de verschillende mogelijkheden of zou u graag uw wensen met een van onze adviseurs bespreken? Wilt u een scherpe prijsopgave op maat ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op, wij plannen graag een adviesgesprek met u in. Contact opnemen kan telefonisch of middels het contactformulier op de contactpagina. Ons telefoonnummer is 024-6454409.