Montageverloop

Lichtplafonds die gemaakt zijn door CILING Nederland zijn snel en probleemloos te monteren. Meestal kunnen deze zonder grote rotzooi gemonteerd worden. Bovendien kan het lichtplafond ook door het montagebedrijf worden verwijderd, bijvoorbeeld wanneer de verlichting verwisseld dient te worden. Deze is vervolgens eenvoudig weer in te spannen. De installatie kan door iedere installateur gedaan worden. De lichtplafonds worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Voor het lichtplafond wordt de verlichting ingebouwd. Vervolgens wordt de op maat gemaakte lichtfolie LUXELL eronder gespannen. Dit zorgt voor een optimale en representatieve verlichting van de ruimte.

Deze constructie maakt dat de verlichting eenvoudig te openen is en daardoor ook gemakkelijk te onderhouden. De TL buizen of LED verlichting kan makkelijk vervangen worden. Ook het reinigen van de achterzijde van het lichtfolie is door deze manier van bouwen erg eenvoudig.

Hoe worden de lichtplafonds gemaakt?

De kern van de CILING lichtplafonds is het lichtfolie LUXELL. Dit translucente folie wordt vervaardigd in onze fabriek in Zwitserland. Achter het folie brengen we een type verlichting aan. Dit kan een verlichting naar wens zijn, waaronder TL of LED verlichting. Door middel van deze constructie zorgt het lichtplafond voor een homogene lichtverdeling en is er geen sprake van schaduwvorming. Het is net alsof u buiten in de zon staat.

  • Zeer lichtgewicht, waardoor een ingewikkelde onderconstructie niet nodig is
  • Makkelijk en snel te monteren
  • Eenvoudig in onderhoud

Vraag om meer informatie

Voor vragen of advies over de montage van onze lichtplafonds of het onderhoud daarvan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord. CILING Nederland is telefonisch bereikbaar via 024-6454409. Ook kunt u uw vraag of opmerking sturen via het contactformulier op de website. U ontvangt zo spoedig als mogelijk een reactie van ons.