Over CILING-spanplafonds

Heeft u een ruimte die voor uw gevoel niet optimaal wordt weergegeven, bijvoorbeeld een kamer in uw huis, een verkoopruimte, een huisartsenpraktijk, een restaurant of vergaderruimte, en bent u benieuwd hoe u weer sfeer in deze kan creëren? Een CILING-spanplafond draagt bij aan een representatieve uitstraling, gemoedelijkheid, stemming en sfeer. Onze spanplafonds bieden bij moderniseren, renoveren en nieuwbouw een snelle, professionele en eenvoudige mogelijkheid om voorkomende problemen op te lossen en de betreffende ruimte een gehele nieuwe uitstraling te geven. Een CILING-spanplafond is ideaal te combineren met hoogwaardige verlichting, waardoor de perfecte belichting en uitlichting in de ruimte bereikt kan worden.

Waarom een spanplafond?

Een spanplafond heeft eigenschappen om in iedere gewenste ruimte een prettige sfeer te creëren. Er zijn dan ook veel situaties te bedenken waarbij een spanplafond van CILING een aantrekkelijke optie is. Spanplafonds brengen oneindig veel voordelen met zich mee op verschillende vlakken. Er zijn talloze toepassingen van een spanplafond mogelijk in diverse ruimtes: zo verloopt de montage eenvoudig en snel, wordt er een exceptionele sfeer of uitstraling gecreëerd en hebben de plafonds weinig onderhoud nodig. Maar er zijn veel meer voordelen op te noemen:

Zo zijn spanplafonds werkelijk overal te gebruiken, zijn ze perfect te combineren met verlichting om zo tot een perfecte sfeer en een optimale belichting van de ruimte te komen, spanplafonds hebben een lange levensduur en zijn eenvoudig te onderhouden. Verder kunnen spanplafonds een snelle verandering in een bestaande ruimte realiseren, is het systeem gemakkelijk en snel te monteren en te demonteren (bijvoorbeeld bij reparatie van kapotte verlichting) en heeft een spanplafond een laag eigen gewicht. Daarnaast zijn spanplafonds erg hygiënisch en onderhoudsarm, antistatisch en daardoor vrij van stof en eenvoudig te reinigen met de CILING-reiniger cil-o-clean.

Zoals u leest biedt een spanplafond u veel voordelen in hun functionaliteit, onderhoud en montage. Maar het oog wil ook wat! Op optisch gebied zijn er ook verschillende voordelen van onze spanplafonds op te noemen. Zo hebben de plafonds een buitengewoon design, zijn ze verkrijgbaar in verschillende decoratieve vormen en diverse kleuren, kan er met de juiste werking van kleuren een optische vergroting van de ruimte gerealiseerd worden en kan met een spanplafond een lelijk plafond op een snelle en professionele manier weggewerkt worden.

Spanplafonds en verlichting

Een spanplafond is perfect te combineren met verlichting naar wens. De juiste verlichting kan drie belangrijke doelen dienen: bij oriëntatie, het creëren van sfeer en ondersteuning van de ogen wanneer goed zicht van belang is, zoals bijvoorbeeld bij een tandartsenpraktijk. Op werkgebied is licht zeer belangrijk. Het dient zonder schaduwen en randen te functioneren als ondersteunende factor. De juiste belichting is vaak een voorwaarde voor werk waarbij hoge concentratie en focus vereist is. Licht is zelfs zo belangrijk dat het ongelukken kan voorkomen. Lees meer over onze opties voor verlichting in combinatie met spanplafonds.

Geïnteresseerd in een CILING-spanplafond?

Bent u enthousiast geworden van alle mogelijkheden van onze spanplafonds en wilt u meer informatie over de installatie, designopties en prijzen voor uw specifieke ruimte? Neem dan gerust contact met ons op of bel ons. Wij beantwoorden graag al uw vragen!