Montageverloop bij spanplafonds

De plaatsing van uw CILING-plafond verloopt snel en probleemloos. Daarnaast is het als een groot voordeel aan te merken dat het spanplafond zonder stof of vuil gemonteerd wordt. Moet het plafond gedemonteerd worden doordat er bijvoorbeeld een lichtbron vervangen dient te worden? Geen probleem! Het CILING-plafond kan eenvoudig en snel gedemonteerd en daarna direct weer gemonteerd worden.

Professioneel en snel!

Bij het monteren wordt er vanuit het huidige plafond naar beneden gewerkt. Met deze korte omschrijving van onze werkwijze hopen wij dat we u een helder beeld verschaffen van het montageverloop bij spanplafonds. Natuurlijk is iedere ruimte anders en vraagt een afwijkende situatie soms om een andere aanpak. Wij zorgen er allereerst voor dat er een stevige constructie aan het oorspronkelijke plafond bevestigd wordt, waaraan vervolgens het basisprofiel van het spanplafond vastgezet kan worden. Dan wordt het eerste gedeelte van de lichtbronnen aan het huidige plafond gemonteerd en wordt de basis van de elektriciteit gelegd. Vervolgens bevestigen wij het spanplafond en spannen wij het zo strak mogelijk aan, brengen wij de verlichtingsgaten aan en monteren wij de verlichting. Als laatste worden de afdekprofielen aangebracht en zijn wij klaar.

Voordelen van het montage verloop

De montage van spanplafonds brengt diverse voordelen met zich mee. Zoals wij net al benoemd hebben kan het plafond gemakkelijk gedemonteerd en weer gemonteerd worden. Daarnaast zijn andere voordelen dat het plafond door onze monteurs snel en in een kort tijdsbestek geïnstalleerd wordt, een spanplafond voor een snelle verandering in een bestaande ruimte zorgt en het spanplafond weinig eigengewicht heeft.

Heeft u vragen of bent u op zoek naar aanvullende informatie over het montageverloop van spanplafonds? Neem dan gerust contact met ons op!