Over Ons

Dank u wel voor uw bezoek aan onze website. Wij waarderen onze gasten zeer en leren u en uw wensen graag beter kennen. Maar wij willen ook iets over onszelf vertellen, zodat u ook kunt kennismaken met ons bedrijf.

CILING NEDERLAND is als onderdeel van Kuyf Systeemplafonds VOF uw specialist in de productie en montage van systeemplafonds. Kuyf Systeemplafonds houdt zich al sinds 1980 bezig met plafonds en het bedrijf heeft al veel ontwikkelingen en wisselingen in materiaalgebruik meegemaakt in de loop der jaren. Maar wat altijd constant is gebleven in ons productaanbod is de kwaliteit! Er zijn door de jaren heen veel leveranciers geweest van spanplafonds, maar niet altijd met de kwaliteit waar wij voor gaan en die wij onze klanten willen bieden.

Ons CILING-plafond

Met de ontwikkeling van het CILING-plafond bieden wij u een kwalitatief en functioneel product waar wij voor de volle 100% achterstaan en dat wij onze klanten van harte aanbevelen. Dit kwaliteitsplafond wordt sinds 1996 geproduceerd in Zwitserland en wordt in diverse landen verkocht, waaronder in Nederland. Het CILING-plafond is een compleet systeem dat een goed alternatief biedt voor bestaande plafonds. Experts noemen het ook wel het mooiste systeemplafond dat verkrijgbaar is via de dealers. Onze vindingrijkheid is dan ook in 2005 beloond met een onderscheiding op de Innovatiebeurs in München.

Ondanks dat iedere ruimte anders is, lijken plafonds vaak hetzelfde te zijn. Maar niet bij CILING NEDERLAND! Wij bieden met ons CILING-plafond een uniek plafond aan dat voor iedere ruimte op maat wordt gemaakt. Bent u benieuwd naar ons CILING-plafond? Dan wilt u het natuurlijk eerst zien. Maar toch even een kleine waarschuwing vooraf: zodra u er een eerste blik op heeft geworpen bent u verkocht! Bekijk op deze pagina alvast de foto’s, zodat u een indruk kunt krijgen van al onze producten. Ervaar zelf hoe ons CILING-plafond kan bijdragen aan sfeervol wonen en werken.

Wij danken u hartelijk voor uw interesse en wij kijken er naar uit om u te ontmoeten, als klant of als partner.

Met vriendelijke groeten,

Het CILING TEAM