Standaard modules

Schaduwvrije, ontspiegelde verlichting voor het kantoor of uw winkel. Met onze nieuwe verlichtings modules is het geen probleem. De modules worden in twee vormen geproduceerd, rond of vierkant. Standaard maten van de vierkante modules zijn 1000 x1000 mm, 1200 x 1200 mm, 1300 x 1300 mm of 1600 x 1600 mm. De ronde modules worden geleverd met een diameter van 950 mm, 1250 mm of 1550 mm. Afwijkende maten kunnen op aanvraag worden geleverd. De modules kunnen eenvoudig door u zelf of door een installateur worden geplaatst.

Dit chique, hedendaagse ontwerp met de laatste technologie past in elk interieur. Het licht op zich zelf is al een hoogtepunt. De matwitte diffusor folie (Luxell) realiseert een zachte witte lichtkleur van uitstekende kwaliteit.

De licht modules zijn bijzonder geschikt voor werkplekken waar zich monitoren of televisieschermen bevinden. De moderne T5 tl-lampen hebben een energie-efficiëntie die tot 28% hoger dan die van conventionele T8 tl-buizen. De buizen hebben een gemiddelde levensduur van ruim 10.000 uur.
Er worden uitsluitend elektronische voorschakel apparaten van Europese merken gebruikt, die traploos dimbaar zijn van 1-100% helderheid. De robuuste aluminium behuizing is verkrijgbaar in de standaard kleuren wit, grijs of zwart. Op verzoek bieden we u een RAL kleur naar wens aan.
De diffusor is gemakkelijk uit te nemen om de installatie te onderhouden of de lamp compleet te vervangen.
De modules zijn dimbaar met een optionele draadloze afstandsbediening. Of met een 1-10V dimmer.
Alle modules zijn optioneel verkrijgbaar met een extra RGB-LED technologie. Het is dan dus mogelijk met een afstandsbediening kleuren te veranderen, of een dynamische kleuring te activeren. Voor de elektrische aansluiting is een standaard 230V drie-aderige voeding nodig.

Installatie

De modules kunnen op 3 verschillende manieren gemonteerd worden:

Gependeld:

De meegeleverde 1,5 meter lange staalkabels zijn individueel gemakkelijk op hoogte te stellen. De kabels worden kunnen gemakkelijk met de bijgeleverde pluggen en schroeven aan het plafond worden bevestigd. Na het uitrichten van de module, hoefd alleen het netsnoer nog te worden aangesloten op een aanwezige contactdoos.

Opbouw:

De modules kunnen ook gewoon vlak op het bestaande plafond worden bevestigd. De stroomaansluiting kan eenvoudig op het ingebouwde aansluitpunt in het armatuur worden geschroefd.

Inbouw:

Afhankelijk van de bouwkundige conditie, kan de module met enkele hulpmiddelen vlak worden gemonteerd in elk bestaand verlaagd plafond.

Levering

Alle modules worden geleverd in een aparte houten krat. De modules worden standaard geleverd met een 1,5 m lang netsnoer en 4 st. 1,5 m lange staalkabels (gemakkelijk in hoogte verstelbaar).

Praat met ons over uw wensen - wij helpen u graag verder.