Bijzondere verlichting

Zonder licht is er geen leven. Van nature zijn we als mensen gewend dat licht van bovenaf komt. De zon lonkt immers hoog in de hemel. Sinds de mensheid zijn eigen lichtbronnen is gaan creëren (zoals de gloeilamp) zijn we deze ook boven ons hoofd gaan hangen, aan het plafond. Bij CILING laten we echter onze creativiteit altijd de vrije loop. Zo bieden wij naast lichtplafonds ook andere vormen van bijzondere verlichting aan. CILING lichtplafonds zijn veel meer dan een plafond. Deze zijn perfect te gebruiken als lichtobject en kunnen in verschillende vormen en kleuren geleverd worden. Zo hoeft het niet altijd om een plafond te gaan en zijn er talloze andere mogelijkheden. Laat ook uw fantasie dus de vrije loop en creëer uw eigen wereld van licht en sfeer.

  • Meer sfeer en ambiance
  • Verhoogde aandachtswaarde
  • Minder vermoeiing en stress
  • Verhoogde behaaglijkheid

Op maat gemaakte verlichting

Wanneer u CILING Nederland inschakelt voor lichtplafonds en andere bijzondere verlichting beginnen we het project met een op maat gemaakt ontwerp. Onze adviseurs brengen uw wensen in kaart, zodat we u optimaal kunnen ondersteunen in de ontwerpfase. Hierbij wordt onder meer rekening gehouden met de benodigde intensiteit van de verlichting, de toegankelijkheid daarvan alsmede diverse technische aspecten. Onze lichtsystemen zijn geschikt voor zowel in huis als voor grotere ruimtes die voor zakelijke doeleinden gebruikt worden. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om u op deskundig wijze te kunnen adviseren over de verschillende mogelijkheden.

Informeer gerust verder

Om verder te informeren naar de mogelijkheden voor op maat gemaakte lichtplafonds of andere vormen van bijzondere verlichting kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze adviseurs bespreken graag al uw vragen en wensen met u. Voor het bespreken van uw ideeën of het aanvragen van een scherpe offerte op maat kunt u vrijblijvend contact opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 024-6454409 en door middel van ons online contactformulier.