Designer
Plafond verlichting - Breng licht en sfeer in uw ruimte!

Een systeemplafond gezocht?

Bent u op zoek naar een systeemplafond voor één of meerdere ruimtes in uw pand? Dan bent u bij Ciling Nederland aan het juiste adres! Wij zijn specialist op het gebied van systeemplafonds. Zo leveren wij span- en lichtplafonds, verzorgen we de montage daarvan en kunnen we het onderhoud voor onze rekening nemen. Bij het plaatsen van een systeemplafond wordt in wezen een extra plafond geplaatst onder het al bestaande plafond. Daardoor wordt een vrije ruimte gecreëerd (een plenum genaamd), die gebruikt kan worden om kabels, riolering en verwarming of ventilatiesystemen aan te brengen. Een plenum is een bouwkundige oplossing die ingezet kan worden om diverse aspecten van een gebouw (of een enkele ruimte) te verbeteren, zoals de brandveiligheid of hygiëne.

Meer weten over onze plafonds? Neem dan gerust contact met ons op om verder te informeren en een offerte aan te vragen!

Over het Ciling Nederland systeemplafond

Het systeemplafond dat Ciling Nederland levert is een uniek plafond van hoge kwaliteit. Wij kunnen deze voor iedere ruimte op maat maken. Het plafond betreft een zeer compleet systeem dat tevens prima als alternatief kan dienen voor al bestaande plafonds. Er is geen beter plafond bij dealers verkrijgbaar! Het is een veelzijdig plafond dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren en profielen. Ook zijn er diverse mogelijkheden om het plafond met verlichting te combineren.

Door voor een plafond van Ciling Nederland te kiezen geniet u van diverse voordelen, zoals:

  • Het plafond zorgt voor een fijne sfeer
  • Geschikt voor alle ruimtes
  • Combinatie met verlichting mogelijk
  • Duurzaam
  • Makkelijk in onderhoud en erg hygiënisch
  • Diverse mogelijkheden op het gebied van optiek

Wie zijn wij?

Ciling Nederland is een bedrijf dat onderdeel uitmaakt van Kuyf Systeemplafonds VOF. Al sinds 1980 zijn wij gespecialiseerd op het gebied van plafonds. Als specialist hanteren wij strenge kwaliteitseisen voor onze materialen en producten. Zo is het spanplafond al vele jaren verkrijgbaar, maar konden wij eerder nooit de gewenste kwaliteit garanderen. Tegenwoordig leveren wij systeemplafonds waar wij voor de volle 100% achter staan. Deze worden geproduceerd in Zwitserland en hebben zich al ruim 20 jaar bewezen als kwaliteitsplafond. Het Ciling-plafond is zeer compleet en het best verkrijgbare systeemplafond.

Vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in een systeemplafond van Ciling Nederland en wilt u meer weten? Dan kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie of om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 024-6454409 of middels het online contactformulier op de website.

Contact opnemen