Designer
Plafond verlichting - Breng licht en sfeer in uw ruimte!

Een spanplafond voor uw keuken gezocht?

Bent u net verhuisd of uw keuken aan het verbouwen en daarom op zoek naar een spanplafond voor uw keuken? Ciling Nederland helpt u graag verder. Als specialist wat betreft plafonds kunnen wij u spanplafonds op maat leveren. Daarnaast hebben we ook monteurs ter beschikking staan die deze graag bij u komen monteren en onderhouden. Een spanplafond voor uw keuken creëert een extra ruimte tussen het plafond en de vloer van de verdieping boven u. Deze ruimte wordt ook wel een plenum genoemd en wordt gebruikt om elektriciteitskabels of riolering doorheen te laten lopen, of ventilatiesystemen in te installeren. Dit kan onder meer de brandveiligheid en hygiëne van een ruimte ten goede komen.

Benieuwd naar de prijzen van een spanplafond voor uw keuken op maat? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan!

Waarom een spanplafond in uw keuken laten plaatsen?

Voor een uniek, hoogwaardig spanplafond voor uw keuken bent u bij Ciling Nederland aan het juiste adres. Deze kunnen wij voor u op maat vervaardigen. Het gaat om een zeer compleet systeem dat uitstekend als alternatief kan fungeren voor al bestaande plafonds. Er is geen beter type plafond bij andere dealers te verkrijgen! Bij ons heeft u de keuze uit diverse kleuren, profielen en is tevens een combinatie met verlichting mogelijk.

Door een spanplafond in uw keuken te laten plaatsen geniet u van allerlei voordelen:

  • Een prettige sfeer in de ruimte
  • Geschikt voor alle ruimtes
  • Verlichting ook een optie
  • Duurzaam
  • Laag in onderhoud en erg hygiënisch
  • Diverse mogelijkheden op het gebied van optiek

Over Ciling Nederland

Als onderdeel van het bedrijf Kuyf Systeemplafonds VOF is Ciling Nederland al bijna 40 jaar gespecialiseerd op het gebied van span- en lichtplafonds. Met de ervaring en kennis die we met de jaren hebben opgedaan weten we als geen ander wat er bij de productie van een hoogwaardig plafondsysteem komt kijken. Daarom worden door ons strenge kwaliteitseisen wat betreft de materialen gehanteerd. Het spanplafond voor keukens dat wij vandaag de dag leveren voldoet aan al deze eisen. Het plafond, dat sinds 1996 in Zwitserland wordt geproduceerd, is erg compleet en het best verkrijgbare spanplafondsysteem.

Neem gelijk contact op voor een offerte!

Zou u graag een prijsopgave op maat ontvangen voor de kosten van een spanplafond voor uw keuken? Neem dan direct contact op met Ciling Nederland. Wij zijn per telefoon bereikbaar via 024-6454409. Ook kunt u het contactformulier op onze website invullen.

Contact opnemen