Designer
Plafond verlichting - Breng licht en sfeer in uw ruimte!

Zoekt u een spanplafond voor een ruimte?

Zoekt u een bedrijf waar u een spanplafond op maat kunt bestellen? Zoek dan niet verder, want Ciling Nederland is uw partner op het gebied van plafonds! Wij zijn gespecialiseerd in span- en lichtplafonds en kunnen deze op maat voor u laten vervaardigen. Ook nemen we graag de installatie en het onderhoud voor onze rekening. Een spanplafond is een systeem waarmee een extra ruimte wordt gemaakt onder de vloer van de verdieping boven een ruimte. Deze ruimte (genaamd een plenum) is een bouwkundige oplossing om kabels of riolering doorheen te laten lopen. Ook kunnen verwarming en ventilatiesystemen in de plenum gemonteerd worden. Met een spanplafond kunt u de brandveiligheid of de hygiëne van een ruimte verbeteren.

Meer weten over onze plafonds of een prijsopgave op maat aanvragen? Neem dan gerust eens contact op, wij helpen u graag verder!

Waarom een spanplafond van Ciling Nederland?

Schakel Ciling Nederland in voor een hoogwaardig en uniek spanplafond. Wij leveren altijd maatwerk en houden graag rekening met uw wensen, zodat het plafond perfect bij iedere ruimte past. Een spanplafond is een compleet plafondsysteem dat ook als alternatief kan dienen voor al bestaande plafonds. We bieden u de mogelijkheid om te kiezen uit verscheidene kleuren en profielen, alsmede de optie om een lichtinstallatie in het plafondsysteem te installeren.

Bij Ciling Nederland bestelt u het best verkrijgbare plafondsysteem. Onze plafonds brengen onder andere de volgende voordelen met zich mee:

  • Het plafond zorgt voor een fijne sfeer
  • Geschikt voor alle ruimtes
  • Combinatie met verlichting mogelijk
  • Duurzaam
  • Makkelijk in onderhoud en erg hygiënisch
  • Diverse mogelijkheden op het gebied van optiek

Over ons

Al sinds 1980 is Ciling Nederland dé specialist op het gebied van spanplafonds. Wij zijn partner van het bedrijf Kuyf Systeemplafonds VOF en beschikken over veel kennis en ervaring op het gebied van plafonds. Zo weten we precies aan welke kwaliteitseisen materialen moeten voldoen. Al onze producten zijn dan ook van hoogwaardige kwaliteit en functioneren op een manier waar wij voor de volle 100% achterstaan. Sinds 1996 laten wij de plafonds in Zwitserland produceren. Een Ciling-plafond is al meer dan 20 jaar het best verkrijgbare plafond onder alle dealers!

Neem direct contact op voor een offerte!

Bij vragen of opmerkingen over spanplafonds of het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 024-6454409, of door middel van het online contactformulier.

Contact opnemen