Designer
Plafond verlichting - Breng licht en sfeer in uw ruimte!

Een plafond voor uw keuken van Ciling Nederland

Wilt u uw keuken brandveiliger maken? Of zoekt u een bouwkundige oplossing voor het verbeteren van de hygiëne of bijvoorbeeld het kabelbeheer? Bent u daarom op zoek naar een plafond voor uw keuken? Kies dan voor een plafond van Ciling Nederland! Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van plafonds en leveren hoogwaardige plafondsystemen. Zo leveren we zowel unieke spanplafonds als lichtplafonds. Tevens hebben we de beschikking over monteurs die graag bij u langskomen voor de montage of het onderhoud van uw plafond. Een Ciling-plafond is een spanplafond dat een plenum creëert (een extra ruimte onder de vloer van de verdieping boven een ruime). Deze extra ruimte kan gebruik worden om kabels of riolering doorheen te laten lopen, maar ook om ventilatiesystemen in te installeren.

De mogelijkheden aan het verkennen voor een plafond in uw keuken? Ciling Nederland vertelt u graag meer over onze mogelijkheden. Neem direct vrijblijvend contact op en vraag een offerte aan!

Over onze keuken plafonds

Voor een op maat gemaakt keuken plafond bent u bij Ciling Nederland aan het juiste adres. Wij leveren u een uniek en compleet systeem van hoge kwaliteit. Om te zorgen dat het plafond goed bij de ruimte past bieden we u ook diverse mogelijkheden omtrent kleuren, profielen en verlichting.

Een Ciling plafond brengt diverse voordelen voor uw keuken met zich me:

  • Het plafond maakt de ruimte sfeervoller
  • Geschikt voor alle ruimtes
  • Kan gecombineerd worden met een verlichtingsysteem
  • Duurzaam
  • Onderhoudsarm en erg hygiënisch
  • Diverse mogelijkheden op het gebied van optiek

Wie zijn wij?

Ciling Nederland maakt deel uit van de organisatie Kuyf Systeemplafonds VOF. Wij hebben jarenlange ervaring met verschillende soorten plafondsystemen. Omdat we over veel kennis en expertise beschikken kunnen we strenge eisen stellen aan de materialen die voor de productie van onze systemen worden gebruikt. Het Ciling plafond voor uw keuken wordt vervaardigd in Zwitserland en voldoet voor 100% aan de door ons gestelde eisen. Wij garanderen een plafond met een kwaliteit die nergens anders verkrijgbaar is!

Benieuwd naar de prijzen? Vraag een offerte aan!

Benieuwd naar de prijzen van een op maat gemaak plafond voor uw keuken? Dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen door contact met ons op te nemen. U kunt ons bellen op 024-6454409 of een bericht sturen via het contactformulier.

Contact opnemen